Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Pomenovanie ulíc

SÚBOR
Dátum: 02.10.2017
Autor: EWORKS.sk
Počet videní: 2341
Pomenovanie ulíc

Nové názvy ulíc.

Upozorňujeme občanov, že obecným zastupiteľstvom boli schválené názvy ulíc v obci Kalinkovo z dôvodu lepšej orientácie občanov a záchranných zložiek.

V najbližších týždňoch budú pracovníci Obecného úradu Kalinkovo osadzovať orientačné tabule s novými názvami ulíc. Dovoľujeme si požiadať majiteľov nárožných budov o ústretovosť, aby umožnili pracovníkom prístup na pozemok a následne montáž tabúľ na fasády domov, prípadne na oplotenie.

Žiadame občanov o trpezlivosť pri prideľovaní nových orientačných čísiel domom a následne zmene adries v registri obyvateľov. Občania, ktorí si súrne potrebujú vybaviť nový Občiansky preukaz (IDK) z dôvodu skončenia platnosti, aby kontaktovali pracovníčku Obecného úradu p. Oľgu Pikali na tel. č. 02/45 989 107 alebo na e-mail sekretariat@obeckalinkovo.sk. Výmena občianskeho preukazu z dôvodu zmeny adresy je bezplatná.

Prečíslovanie domov a následné zmeny adries sa vykonávajú priebežne podľa jednotlivých ulíc. Občanov budeme informovať o už vykonaných zmenách na internetovej stránke obce, obecným rozhlasom a na úradných tabuliach.

 

Za ústretovosť, trpezlivosť a pochopenie Vám ďakujeme.

V priloženom súbore si môžete stiahnuť novú mapu ulíc.

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
2017-01-30-204955-Mapa_Kalinkova_-_ulice Veľkosť: 2.41 MB Formát: pdf Dátum: 22.12.2017

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.