Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Vyjadrenie

Vyriešený
Prijatý: 14.10.2022
Zodpovedaný: 18.10.2022
Autor: Marek Chrupen
Zodpovedal: Starosta obce

Podnet:

Dobry den pan starosta. Chcel by som sa este pred volbami spytat na vas postoj k chladnokrvnej vrazde dvoch mladych ludi na zamockej ulici v Bratislave. Zakazdym mi velmi mi chyba vyjadrenie predstavitelov obce k celospolocenskym problemom a podpora mensin. Myslim, ze prave predstavitelia samospravy, nielen vrcholovy politici, by mali odsudit taketo ciny. Vopred dakujem za vasu odpoved a pripadne vcasne reakcie na celospolocenske dianie v buducnosti. Marek


Odpoveď:

Dobrý deň,

Jednoznačne odsudzujem vraždu dvoch mladých ľudí, ktorí mali celý život ešte pred sebou. Z môjho pohľadu ide o veľmi citlivú tému, z ktorej sa vynorilo množstvo otázok, na ktoré nikdy nebude jednotná zhoda celej spoločnosti. Mrzí ma, koľko nenávisti rozprúdila v dnešnej dobe táto téma. Úprimne ako človek podporujem klasickú rodinu, no nemám problém s ľuďmi s inou sexuálnou orientáciou. Chcem tým poukázať na to, že všetci ľudia sú si rovní bez ohľadu na ich sexuálnu orientáciu alebo rodovú identitu.

Ďakujem za Váš podnet v prípade otázok sa prosím kedykoľvek ozvite želám pekný deň.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.