Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Vianočné želanie starostu obce

Dátum: 22.12.2021
Autor: Zástupca starostu obce
Počet videní: 2223
Vianočné želanie starostu obce

Milí spoluobčania,

Dovoľte mi prihovoriť sa k Vám v čase blížiacich sa najkrajších sviatkov pokoja, lásky a porozumenia. Opäť sú tu Vianoce a blížiaci sa Nový rok. Je dôležité si pripomenúť, že hoci sa akokoľvek zmenila doba, nezmenilo sa kúzlo Vianoc, čaro štedrovečernej večere, spoločného prežívania chvíľ, očakávanie čohosi tajomného.

Vytvorme si počas Vianočných sviatkov krásnu atmosféru a pocit  pokoja, šťastia a lásky v našich domovoch a v našich rodinách. Skúsme všetci spoločne prispieť k tomu, aby tieto Vianoce boli krásne a radostné  pre nás všetkých. Vážení spoluobčania, chcem sa Vám poďakovať za všetko dobré, čo ste v tomto roku vykonali pre svojich blízkych, za prácu v prospech obce, za prácu v prospech nás všetkých. V mene poslancov obecného zastupiteľstva, zamestnancov obecného úradu a v mene svojom, Vám všetkým želám krásne prežitie vianočných sviatkov a úspešný vstup do Nového roku, všetko dobré, pevné zdravie, veľa Božieho požehnania a veľa osobných ako aj pracovných úspechov.

A v neposlednom rade milí Kalinkovčania, Vám želám peknú, úspešnú a slušnú našu obec Kalinkovo, aby vám v nej bolo dobre, družne, aby ste ju mali radi a aby ona Vás vždy vedela vziať pod svoje ochranné krídla.

S úctou Jozef Konrád, váš starosta obce

starosta-obec-srtra8nka

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.