Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Adaptácia, prestavba, prístavba a nadstavba Základnej školy Kalinkovo

SÚBOR
Dátum: 31.01.2023
Autor: EWORKS.sk
Počet videní: 814
Adaptácia, prestavba, prístavba a nadstavba Základnej školy Kalinkovo

Cieľom projektu je „Prestavbou, prístavbou a nadstavbou zvýšiť kapacitu základnej školy o 6 nových kmeňových tried, prispôsobiť vzdelávací proces potrebám vedomostnej ekonomiky a podporiť princípy SMART školy

Projekt sa zameriava na potrebu rozšírenia kapacity ZŠ a prispôsobenia sa aktuálnej potrebe vytvárať dostatočne vzdelaných žiakov pre budúcnosť SR. Súčasťou projektu je aj posilnenie funkcie SMART školy, t.j. školy otvorenej, zelenej, inkluzívnej a digitálnej. Zvýšenie kapacity ZŠ reflektuje na rastúci počet obyvateľov obce. V obci vznikajú nové obytné štvrte a to vytvára tlak na kapacitu školskej infraštruktúry, ktorá je nedostačujúca. Realizácia rozšírenia kapacity sa udeje cez prístavbu k existujúcemu objektu ZŠ, prestavbu existujúceho objektu a nadstavbu schodiska pre prístup na plochú strechu. Vstup aj pohyb po škole bude bezbariérový. Kapacita školy sa vďaka projektu navýši o 122 miest. Zvýšením kapacity sa zabezpečí dostatočný priestor pre vzdelávanie všetkých detí v školopovinnom veku z obce a zároveň vznikne priestor pre zriadenie odborných učební pre zvýšenie kvality vzdelávania a kompetencií žiakov ako primárnej cieľovej skupiny. V súvislosti s realizáciou prístavby, prestavby a nadstavby objektu ZŠ sa bude uparovať aj areál ZŠ. Vykonajú sa sadbové úpravy a vybudujú sa nové spevnené plochy. Objekt ZŠ bude zateplený.

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Adaptácia, prestavba, prístavba a nadstavba Základnej školy Kalinkovo Veľkosť: 188.5 kB Formát: pdf Dátum: 31.1.2023

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.