Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Odvoz separovaného odpadu

Dátum: 10.01.2019
Autor: Starosta obce
Počet videní: 3457
Odvoz separovaného odpadu

Odvoz separovaného odpadu

Oznam: Oznamujeme Vám, že v mesiaci január 2019 nebude zaistený odvoz separovaného odpadu (plasty, papier, sklo) z nižišie uvedených dôvodov.

Termín odvozu komunálneho zmesového odpadu (zberné nádoby 120 l a 240 l) je nezmenený. Dôvodom tejto nepríjemnej situácie je, že spoločnosť ENVIPAK , ktorá v septembri vypovedala s obcou Kalinkovo zmluvu o odvoze separovaného odpadu.Obec ihneď začala hľadať organizáciu na uzatvorenie novej zmluvy, ktorá by garantovaai kontinuálny prechod financovania triedeného odpadu v obci. Koordinačné centrumnám oznámilo, že najbližší možný termín ZLOSOVANIA OZV je 22. januára 2019. Dovtedy nebude zber separovaného odpadu zaistený a z tohto dôvodu nie je k dispozícii ani harmonogram pre rok 2019. Najbližší termín na zber plastov, ktoré zabezpečí obec buda dňa 10.januára 2019. Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti spojené s odvozom triedeného odpadu a dúfame, že Vás tento stav neodradí od prospešného separovania.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.