Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Žiadosť o pomoc rodičov žiakov ZŠ Kalinkovo

Dátum: 20.06.2022
Autor: Zástupca starostu obce
Počet videní: 3350
Žiadosť o pomoc rodičov žiakov ZŠ Kalinkovo

Základná škola v Kalinkove rozširuje svoje kapacity a zároveň realizuje prestavbu už existujúcich priestorov v škole. Cieľom je zvýšiť kapacitu základnej školy a priestory obnoviť tak, aby sa vytvorilo estetické a moderné prostredne na skvalitnenie výchovno-vzdelávacieho procesu pre žiakov.

V areáli školy už prebiehajú stavebné práce. Práce v interiéri začnú začiatkom letných prázdnin. Sťahovanie školy zabezpečí obec Kalinkovo. Aby sme urýchlili prestavbu, chceme požiadať o pomoc pri sťahovaní aj rodičov. Touto cestou chceme poprosiť  rodičov o pomoc na plánovanej brigáde, ktorá sa uskutoční v dňoch 30. 06. a 01. 07. 2022 od 09,00 hod. do 13,00 hod. Pre žiakov z prvého stupňa vieme dňa 30. 06. 2022 zabezpečiť dozor pre nápomocných rodičov, a to v čase od 09,00 do 13,00 hod. V prípade, že máte záujem pomôcť škole, poskytnite informáciu triednemu učiteľovi. 

Uvítame, ak niekto z rodičov vlastní dodávku alebo nákladné auto a má snahu pomôcť pri tejto dobrovoľnej aktivite.V prípade záujmu o pomoc kontaktujte zástupcu základnej školy p. Sládeka.

Pomocníkov čaká občerstvenie :-).  

Veríme, že z vynoveného prostredia budú mať radosť naši žiaci, ich rodičia a všetci zamestnanci základnej školy.                                             

PaedDr. Slavka Turková
riaditeľka ZŠ Kalinkovo

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.