Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Poľná ulica

Vyriešený
Prijatý: 04.08.2021
Zodpovedaný: 29.12.2021
Autor: Mgr. Daniela Komárová
Zodpovedal: Starosta obce

Podnet:

Dobrý deň pán starosta, opätovne chcem pripomenúť v akom stave sa nachádza naša ulica. Cesta je vo veľmi zlom stave, má veľa jám, ktoré sa už roky neriešia, prispelo k tomu aj spojazdnenie kanalizácie a vody. Táto komunikácia je nebezpečná nielen pre naše deti a nás obyvateľov, ale v neposlednom rade aj pre naše motorové vozidlá. Týmto si Vás dovoľujem požiadať o ošetrenie cesty, nakoľko to opäť za chvíľu nebude možné z dôvodu nepriaznivého jesenného počasia.
Ďakujem vám za Vašu ústretovosť a riešenie daného problému.
Mgr. Daniela Komárová


Odpoveď:

Dobrý deň, pani Komárová,

Chcem Vás ubezpečiť, že každému podnetu od občana venujeme náležitú pozornosť, no vo väčšine prípadov, kým sa dostanem k odpovedi na Vaše podnety, tak záležitosť je už dávno vyriešená. Sebakriticky hodnotím, že nie všetko načo občania v podnetoch poukazujú, dokážeme hneď zrealizovať alebo odstrániť. Aj touto cestou sa Vám chcem veľmi pekne poďakovať za Vašu iniciatívu, ktorou ste nám pomohla dočasne vyriešiť situáciu na tejto cestnej komunikácii. Chcem veriť tomu, že v budúcnosti dokážeme uvoľniť prostriedky z rozpočtu obce aj na túto cestnú komunikáciu, ktorá je naozaj v katastrofálnom stave.

Ďakujem za Váš podnet v prípade otázok sa prosím kedykoľvek ozvite želám pekný deň.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.