Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Koše a sáčky na psie exkrementy - Alej Hrušov

Vyriešený
Prijatý: 31.03.2021
Zodpovedaný: 29.12.2021
Autor: Peter Kmeťo
Zodpovedal: Starosta obce

Podnet:

Dobrý deň pán Starosta,

viem, že ekonomická situácia nie je práve najlepšia, napriek tomu by som poprosil, či by bolo možné umiestnieť aspoň 2 koše so sáčkami na psie exkrementy v Aleji Hrušov. Napr. v strede hlavnej komunikácie a druhý pri Panne Márii. Ďakujem pekne.


Odpoveď:

Dobrý deň,

Obec už viackrát upozornila majiteľov psov na povinnosť v prípade, že pes znečistí verejné priestranstvo výkalmi, bezprostredne tieto výkaly odstrániť. Keďže, od psičkárov vyžadujeme istú disciplínu najmä to, aby neznečisťovali verejné priestranstvá exkrementmi, vytvorili sme pre nich také podmienky aby mohli tieto pravidlá dôsledne rešpektovať. V obci je dovedna 10 kusov smetných nádob na psie exkrementy, ktorých súčasťou sú aj vrecká na tento účel a boli umiestnené predovšetkým na tých miestach, ktoré sú frekventované z hľadiska častého venčenia. Keďže, v obci narastá počet nových registrovaných psov a tým pádom aj problém so znečistením verejných priestranstiev psími exkrementami, rozhodli sme sa z uvedeného dôvodu, že doplníme nové smetné nádoby určené na tento druh odpadu už k existujúcej infraštruktúre pre psičkárov.

Ďakujem za Váš podnet v prípade otázok sa prosím kedykoľvek ozvite želám pekný deň.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.