Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

zašpinené komunikácie v Aleji Hrušov

Vyriešený
Prijatý: 29.09.2021
Zodpovedaný: 29.12.2021
Autor: Martin Škumát
Zodpovedal: Starosta obce

Podnet:

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či sa dá vymáhať od poskytovateľa odvozu odpadu vyčistenie ulice od olejových škvŕn, nakoľko v aleji Hrušov sú evidentné olejové škvrny presne na miestach kde je koncentrácia smetiakov a kde stálo auto aby naložilo odpadky. Posielam foto z ulíc Šalviová a Konvalinková a určite sa to týka aj ulíc križujúcich Konvalinkovú. Uvedené sa objavilo po 23.9. keď bol naplánovaný odvoz plastov a skla. Z pozície obce ako zmluvnej strany by ste ich o tom mohli informovať a žiadať o nápravu.
S pozdravom Škumát zo Šalviovej ulice.


Odpoveď:

Dobrý deň,

V prvom rade chcem uviesť, že od 28.09. do 01.10. som bol na pracovnej ceste za región Podunajsko a preto reagujem až dnes na Váš podnet. Ďalej chcem poukázať na to, že každý podnet ktorý publikujete na stránke obce v kolónke „Podnet pre Starostu“ sa zverejňuje spolu s odpoveďou. Ak chceme konštruktívne vyriešiť podnet, je dôležité najprv preveriť objektívne skutočnosti a okolnosti na ktoré poukazujete. Čo sa týka samotného problému v časti Alej Hrušov, upozornili sme zvozovú firmu „Marius Pedersen“ a poukázali na to, že je to mimoriadna udalosť a žiadali sme okamžité odstránenie olejových škvŕn. Zvozová firma Marius Pedersen, zareagovala až na tretí deň kedy poslala svojich pracovníkov, ktorí akýmsi prípravkom práškovali olejové škvrny. Tento víkend som bol pozrieť v Aleji Hrušov dotknuté ulice a nafotil si aktuálny stav. Opätovne vyzveme firmu Marius Pedersen, aby zaujala k tomu stanovisko a okamžite odstránila tento kritický stav.

Ďakujem za Váš podnet v prípade otázok sa prosím kedykoľvek ozvite želám pekný deň.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.