Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Informácia o špeciálnom spôsobe hlasovania

SÚBOR
Dátum: 03.10.2022
Autor: Zástupca starostu obce
Počet videní: 3168
Informácia o špeciálnom spôsobe hlasovania

V súvislosti s uplatnením zákona č. 185/2022 Z. z. o špeciálnom spôsobe hlasovania vo voľbách do orgánov samosprávy obcí a vo voľbách do orgánov samosprávnych krajov, ktoré sa konajú v roku 2022 v rovnaký deň a v rovnakom čase a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony (ďalej len „zákon o špeciálnom hlasovaní“) v prílohe zverejňujeme usmernenie s názvom: Zápis oprávnených voličov do špeciálnych zoznamov oprávnených voličov a súvisiace úlohy zapisovateľa miestnej volebnej komisie.

Pripomíname, že oprávneným voličom, ktorý môže požiadať o špeciálny spôsob hlasovania je osoba s nariadenou izoláciou alebo karanténou v súvislosti s ochorením COVID-19 a osoba žijúca s nimi v deň konania volieb v spoločnej domácnosti.

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Zápis oprávnených voličov do špeciálnych zoznamov voličov a súvisiace úlohy zapisovateľa miestnej volebnej komisie Veľkosť: 2.61 MB Formát: pdf Dátum: 3.10.2022

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.