Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Nová mobilná aplikácia obce Kalinkovo

Dátum: 16.12.2021
Autor: Zástupca starostu obce
Počet videní: 2658
Nová mobilná aplikácia obce Kalinkovo

Chcete byť vždy aktuálne informovaný o tom, čo sa deje v obci Kalinkovo? Prinášame Vám úplne novú denne aktualizovanú aplikáciu "Obec Kalinkovo" zdarma pre Váš telefón so systémom Android, alebo Apple.

Obecný úrad Kalinkovo sa vždy snaži informovať občanov čo najskôr a čo najefektívnejšie o dianí v našej obci.  Našou snahou je poskytnúť informácie aj občanom, ktorí nezachytia informácie z miestneho rozhlasu alebo úradnej tabule. Prinášame Vám úplne novú, prehľadnú a veľmi praktickú aplikáciu s názvom "Obec Kalinkovo" od spoločnosti EWORKS.sk s.r.o.

Pokiaľ máte k dizpozícii mobilný telefón, alebo tablet s operačným systémom Android, môžete si zadarmo stiahnuť z Google Play (Obchod Play) aplikáciu "Obec Kalinkovo" (stačí kliknúť na názov).

Pre mobilné telefóny a tablety Apple je na AppStore k dispozícii zadarmo aplikácia "Obec Kalinkovo" (stačí kliknúť na názov).

Inštalácia aplikácie je veľmi rýchla a jednoduchá, nevyžaduje žiadne prihlasovanie alebo registráciu. 

Hlavné funkcie novej aplikácie:

  • Automatické okamžité upozornenie na novú správu priamo na Vaše mobilné zariadenie formou vlastnej ikony (erbu obce Kalinkovo) v lište notifikácií.
  • Kontakty na samosprávu a iné subjekty v obci Kalinkovo.
  • Prehľadný kalendár nadchádzajúcich udalostí (zber odpadu, zasadnutia obecného zastupiteľstva, kultúrne a športové udalosti...) spolu s notifikáciou na uvedené udalosti
  • Pokiaľ nie ste on-line, notifikácie o nových správach sa nestratia a budú doručené hneď ako sa Váš telefón pripojí na internet

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.