Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Nepokoseny vjazd do Aleje Hrušov

Vyriešený
Prijatý: 31.08.2021
Zodpovedaný: 29.12.2021
Autor: Anonym
Zodpovedal: Starosta obce

Podnet:

Dobrý deň, podnet ktorý tu bol zverejnený a označený ako vyriešený, stále vyriešený nie je. Bohužiaľ na cestu vidieť nie je a je to nebezpečné pre ľudí. Rovnako vnútorné trávnaté plochy Aleje. Obyvatelia ich kosia sami. Ďakujem


Odpoveď:

Dobrý deň,

Problém je tohto roku obzvlášť vypuklý kvôli poveternostným podmienkam, ktoré umožnili tráve naplno rozvinúť svoj potenciál. Kosenie trávy je sezónna práca a kým pokosia na jednom konci obce, nespokojný je druhý koniec obce a opačne. Možno by sa to dalo riešiť brigádnicky, ale na to zase treba financie navyše, ktorých je chronicky nedostatok. V podnete uvádzate, že obyvatelia kosia sami verejné plochy okolo svojho domu aj v širšom okolí a to ma práve veľmi potešilo, že sa ešte nájdu ochotní ľudia, ktorým záleží na bezpečnom, čistom a kultúrnom prostredí v našej obci. Týmto sa im chcem veľmi pekne poďakovať za ochotu a pomoc. Rád spomínam na neďalekú minulosť, kedy si občania našej obce sami skrášľovali okolie pred domom jednoduchými manuálnymi prácami a v niektorých z nás to žije doteraz - stačí sa prejsť po obci a všímavý človek to vidí.

Ďakujem za Váš podnet v prípade otázok sa prosím kedykoľvek ozvite želám pekný deň.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.