Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Kontajner na

Vyriešený
Prijatý: 17.03.2021
Zodpovedaný: 29.12.2021
Autor: Michal Jesenský
Zodpovedal: Starosta obce

Podnet:

Dobrý deň p. Starosta,

podľa informácie, ktorú ste na tejto stránke poskytol na podnet zo dňa 20.2.2021 s názvom "triedený odpad" sa má na zbernom dvore nachádzať kontajner na "tetrapaky" (t.j. kontajner na kompozitné obaly na báze lepenky). Táto informácia je aj v súlade s VZN 4/2020.

Týmto by som Vás chcel informovať, že takýto kontajner sa na zbernom dvore od začiatku tohto roka nenachádza (osobná skúsenosť)

Z tohto dôvodu by som sa chcel informovať od ktorého DÁTUMU bude kontajner na "tetrapaky" znovu umiestnený na zberný dvor.

ďakujem.


Odpoveď:

Dobrý deň,

Súhlasím s Vami, že sú zverejnené informácie kde sa nachádzajú stojiská na kontajnery pre triedený odpad. Jeden kontajner na „tetrapaky“ by sa mal nachádzať na zbernom dvore a druhý v školskom areáli. Počas pandemických nariadení bol zberný dvor a základná škola zatvorené. Aby mohli občania obce využívať kontajnery na „tetrapaky“ umiestnili sme jeden kontajner na ulici Peknej v centre obce a druhý na ulici Školskej. V priebehu dočasnej zmeny sa nám potvrdilo, že kontajnery ktoré sú umiestnené na obmenených stojiskách, sú o mnoho viac využívané občanmi obce ako do teraz. Keďže, máme záujem aby sa v našej obci čo najviac triedilo, požiadali sme zvozovú firmu „ Marius Pedersen“ aby nám navýšili počet kontajnerov. Po dodaní kontajnerov, ich umiestnime na zbernom dvore a v školskom areáli.

Ďakujem za Váš podnet v prípade otázok sa prosím kedykoľvek ozvite želám pekný deň.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.