Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

nevyvezene kose na exkrementy

Vyriešený
Prijatý: 25.11.2022
Zodpovedaný: 08.12.2022
Autor: Katarina Colloseus
Zodpovedal: Starosta obce

Podnet:

Dobry den ,

prosim o zabezpecenie neodkladneho vyvozu exkrementov z kosov v Aleji Hrusov a predpokladam ze aj z ostatnych casti obce . Situacia je zalostna, exkrementy su uz aj vsade okolo. situacia je o to nebezpecnejsia , ze po ceste k hradzi sa pohybuju aj deti. prosim o poriesenie situacie asap a necakanie na vyvoz. Zaroven prosim o zverejnenie kalendaru vyvozov tychto kosov . Taktiez chybaju sacky a pocet tychto kosov je viditelne nedostatocny a nevyhovuje potrebam obcanov obce ( priamy vstup na hradzu nielen z aleje,ale aj z noveho Kalinkova ).
fotku prikladam


Odpoveď:

Dobrý deň,

Často sa stane, že kým sa dostanem k odpovedi, tak záležitosť alebo problém je už vyriešený ako v tomto prípade. Vývoz košov na psie exkrementy nemá harmonogram, nakoľko sa vyvážajú podľa potreby a tak isto sáčky sa dopĺňajú podľa potreby. Na podnet občanov sme v tomto roku už navýšili počet košov a v každej lokalite obce je ich dostačujúci počet. Skúste sa niekedy pozrieť na obsah týchto košov - na dne je trocha psieho trusu a zbytok komunálny odpad žiaľ vždy je to o ľuďoch.

Ďakujem za Váš podnet v prípade otázok sa prosím kedykoľvek ozvite želám pekný deň.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.