Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Informácia o zmene zberu papiera

Dátum: 16.02.2022
Autor: Zástupca starostu obce
Počet videní: 2637
Informácia o zmene zberu papiera

Vážení občania, dovoľujeme si Vám oznámiť, že počnúc dňom 01.03.2022 bude zber papiera v obci, len prostredníctvom vrecového zberu.

Nový systém je založený na zbere odpadu vo vreciach, ktoré budú v termínoch podľa harmonogramu odvážané raz mesačne. Rolky vriec budú doručovať pracovníci OcÚ priamo do domácností obyvateľom obce.  Ubezpečujeme obyvateľov, že ak naplnia viac vriec, zberová firma ich odvezie všetky, ktoré budú vyložené. Pokiaľ sa Vám vrecia minú skôr, vieme Vám ich doručiť na adresu do 5 dní od podania žiadosti alebo si ich môžete vyzdvihnúť osobne na OcÚ.

Vážení občania, nakoľko sa už zber papiera nebude realizovať formou zberných nádob žiadame Vás, aby ste zberné nádoby, ktoré Vám boli  od obce zapožičané v minulosti vyložili pred svoje domy. Odvoz nádob s pred domov budú podľa evidencie zabezpečovať pracovníci OcÚ do konca februára.

Zber komunálneho odpadu bude prechádzať v Kalinkove zásadnými zmenami prvou z nich je práve zavedenie vrecového zberu papiera z prahu nehnuteľnosti rodinných domov a ďalšie budú postupne nasledovať ako množstevný zber, to znamená, koľko odpadu vyprodukujem, toľko zaplatím a toľko ho aj vyvezú.

Ďakujeme za pochopenie, spoluprácu a spoluzodpovednosť, že sa snažíte našu obec udržiavať čistú.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.