Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Deň matiek

Dátum: 06.05.2022
Autor: Zástupca starostu obce
Počet videní: 1891
Deň matiek

Vážení občania,

Druhá májová nedeľa, je deň, ktorý je venovaný krásnemu sviatku, sviatku, kedy si pripomíname dôležitého človeka, človeka, ktorého všetci nosíme v srdci, človeka, ktorý nás sprevádza po celý svoj život. Sviatok „DEŇ MATIEK“  Byť mamou nie je ľahké, a predsa je to jedno z najkrajších poslaní v živote. Každá dobrá mama chce pre svoje dieťa len to najlepšie. I keď vychovávať deti je krásny dar, často je to aj veľmi náročné. V tento špeciálny „Deň matiek“ by sa preto každá mama mala cítiť výnimočne. Vzdajme našim maminám vďaku za obetavosť, lásku a za všetko čo nám od detstva dávajú.

Milé mamy, matky, mamičky, staré mamy.

V mene svojom, ako aj v mene poslancov obecného zastupiteľstva, ale aj v mene Vašich detí Vám veľmi pekne ďakujem za každé milé slovo, za každé povzbudenie, za každý milý úsmev, ale aj za starostlivosť, opateru a lásku ktorou zahŕňate nielen svoje deti, ale aj svoje rodiny. Zostaňte nám aj naďalej zdravé, krásne, milé a šírte vôkol seba radosť, optimizmus a dobrú náladu.

Jozef Konrád
starosta obce

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.